Sverige blir till Hollywood för en film

Sverige håller på att förvandlas till Hollywood och så kommer det att vara de närmsta månaderna. Orsaken till att
t ex Uppsala, Stockholm och delar av Hälsingland fixas till, beror på att de kommer att spela in en av
Millenium-trilogins filmer där. Det är den första filmen i serien och heter på amerikanska, "The girl with the dragon tattoo". Det planeras att bli upptill 31dagars filminspelning i Stockholm nu i höst och sedan kommer filmteamen att komma tillbaka i vår. Filmbolaget sattsar stort på denna film och på Expressen hemsida (www.expressen.se) står det följande,
– De har fyra eller fem gånger mer personal än vad man har på en vanlig filminspelning, i stället för två rekvisitörer har de kanske tretton, säger Ingrid Rudefors, filmkommissionär på Stockholm Film Commission.

Inte nog med detta har även filmbolaget tagit hjälp av det svenska folket och sökt efter statister. Invånarna i Segertsa har nu blivit uppmanade och varnade för allt "mediapådrag" som kommer att ske framöver. De varnas för att väldigt många paparazzis från olika delar av världen kommer att komma dit och kan försöka att utnyttja och manipulera befolkningen. Enligt tidningen "Hela Hälsingland" planerar filmbolaget att stänga av bl a luftrummet över filminspelningen. Detta återstår dock att se.



Skådelspelaren Daniel Craig är en en av skådespelarna i filmen och kommer att gästa Sverige.

(Källa: Expressen.se)
(Bild: Google.se)

Kommentarer
Postat av: Anonym

va coolt

2010-09-16 @ 14:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0