Bröllopet

Så var allt klart, nu är Daniel Westling och Victoria Bernadotte gifta. Allt gick nästan enligt planerna men små saker kryper fram mer och mer efter ju längre tiden går efter bröllopet. Hur mycket utav ryckterna som är sanna är svårt att fastställa. Själv har jag valt att inte skriva om några ryckten som inte tyder på att var helt sanna, men så fort något ryckte som är sant dyker upp så lovar jag att skriva om det!

Än så länge kan jag personligen bara säga, Grattis till Daniel och Victoria.

Här kommer lite bilder ifrån bröllopet:





(Källa: SVT.se)
(Bild: SVT.se)

Chris Brtown portad

För ett litet tag sen så fick Chris Brown ställa in resorna till Europa där han skulle spela olika konserter. Detta pga domstolsbeslutet om misshandeln mot Rihanna förra året. Exakt hur länge han blir borta ifrån Europa och sina konserter är ännu oklart.

 

(Källa: The Voice)

(Bild: Google)


Ring Ring....... Hallå SFF?

Under tiden som Hemtex spelade in deras nya reklamfilm på Gryttjoms Airport fick Svenska Falskärmsförbundet (SFF) väldigt många samtal ifrån oroliga personer. Under inspelningen så slängdes bl a kuddar ut ur planet och föll hejdlöst ner på marken. Många som såg detta trodde att det var fallskämshoppare som inte hade lyckats fälla ut sina fallskärmar och bara fallit rakt ner på marken.

 

(Källa: Folk)

(Bild: Google)


Hemtex gör ny reklam

Enligt en del ryckten som går just nu så ska texstil och heminredningsföretaget "Hemtex" ha spelat in en ny reklamfilm på "Gryttjoms Airport". Gryttjom är en lite ort/by som ligger cirka fem mil norr om Uppsala och har en fallskärmsklubb där. Företaget ska, enligt ryckten ha hyrt in ett tyskt flygplan som kostar cirka 10 000kr i timmen och även en helikopter för att spela in filmen. Flygplanet ska ha slängt ut bl a kuddar och filtar ur planet och sedan ska helikoptern ha filmat allt i luften när kuddarna föll ner mot marken. En hel dag höll dom på att filma, kan inte bli billigt detta för Hemtex.


(Källa: Folk)
(Bild: Google)


Lindsay Lohan partar loss

Företaget X17 som jobbar med att plåta kändisar lyckades få Lindsay Lohan på bild när hon festade loss mitt på blanka dan. Hon festade i ett partyhus i Hollywood Hills med bl a sin engelska kompis Lady Victoria Hervey och ungefär 100 andra personer också (även många av dom brittiska). Men det fanns en speciel person som hon gärna festade med, Mr Gerard Butler, det sägs även att hon kan ha haft ett "one night stand" med honom också. Kanske blir dom två om ett tag, vem vet?



(källa: X17)
(Bild: Google)

Lady Gaga i Playboy?

Det går rykten just nu om att sångerskan Lady Gaga funderar på att ta nakenbilder åt herrtidningen Playboy. Hur mycket hon kommer att visa på bilderna är ännu oklart. Hon har sen tidigare vikt ut sig lite i andra tidningar bl a i tidningen "Out" (bilden under).

 

(Källa: The Voice)

(Bild: Google/Tidningen Out)


30 dagar på kåken Sheen!

Charlie Sheen som spelar bl a i tvserien "Two And A Half Men" har tidigare blivit anklagad för olaga hot och misshandel mot bla sin fru, har nu blivit dömd till fängelse. Efter rättegången i veckan är det nu bestämt att han ska i fängelse i hela 30 dagar. Det verkar som om fängelsetiden inte kommer att drabba serien så mycket heller.

(Källa: The Voice)
(Bild: Google)

Justin Beiber - skitunge?

Det nya stjärnskottet och tjejernas lilla YouTube favorit har börjat blivit en skit enligt många, det är Justin Beiber det talas om. I veckan var han i Australien och var med i ett morgonprogram på TV där och enligt många personer så betedde han sig som ett riktigt svin.
Det sägs att han ska ha sagt saker som:

"Don´t ever fucking touch me again" bakom scenen och på Twitter skrev han: “Family time with my mom couldn’t come at a better time….I was raised to respect others and not gossip…nor answer gossip with anger”

Frågan om detta är slutet för Beiber eller om det bara är en svacka i kändisskapet, det återstår att se.



(Källa: The Voice, Times Live)
(Bild: Google)


RSS 2.0