Beyoncé får segelbåt i födelsedagspresent

Under den heta och varma semestern i bl a Medelhavet har sångerskan Beyoncé blivit helt tokig i att segla. Då det är hennes födelsedag snart den 4 september planerar hennes man Jay-Z att ge henne en båt och segellektioner. Båten som hon ska få är en segelbåt för 32 miljoner kronor som finns just nu i Monte Carlo. Paret har varit och tittat på flera olika båtar men nu har de bestämt sig för denna dyrgrip. En källa till Daily Star säger följande,
- "Beyoncé är ett stort segelfan och hon är jätteglad för att hon inte bara ska få lära sig segla på riktigt utan även ha en egen båt".
(Källa: Expressen, Daily Star)
(Bilg: Google)

Cruise kraschar fans motorcykel

Filmstjärnan Tom Cruise kommer snart att ses på biodukarna igen i den nya filmen "Knight and Day", där han bl a åker motorcykel. I Filmen verkar Tom Cruise vara en riktig motorcykelkung då han visar upp en hel del olika och våghalsiga stunts. Ett av hans fans ville gärna se honom göra något utav alla stunts och Cruise kunde inte säga nej då. Han fick låna fanset´s motorcykel och i början gick det bra då han åkte en del på bakhjulet men efter ett tag tappade han kontrollen över motorcykeln och körde omkull. Enligt nöjessajten Female First och Expressen ska han ha gått fram till fanset och sagt,
-"Jag antar att jag blev lite för ivrig. Ge mig ditt namn och nummer så ser jag till att den blir som ny".
Fanset som var en tonåring ska ha beslutat sig för att behålla motorcykeln som den var men att Tom Cruise skulle signera skadorna på motorcykeln istället. Filmstjärnan sägs ha skrattat och hämtat en penna för att sedan ha signerat motorcykeln och dess buckliga kaross.
(Källa: Expressen och Female First)
(Bild: Google, filmen "Knight and Day")

John och Kelly väntar barn

John Travolta och Kelly Preston väntar sitt tredje barn just nu. Paret förlorade sin 16 åriga son Jettendast i januari år 2009. Det var och är fortfarande en svår tid för familjen men nu ska paret få en son, berättar People och Expressen. John och Kelly firade detta den 8 augusti med en bebisfest i deras hem i LA. De har ett till barn sen tidigare, Ella Bleu som är 10 år, som nu får en lillebror. Stort grattis till paret!
(Källa: Expresse.se och People)
(Bild: Google.se)

Hemtexreklamen i rutan

I ett tidigre inlägg här på bloggen skrev jag att textilföretaget "Hemtex" spelade in en ny reklamfilm på flyplatsen "Gryttjomsairport". Gryttjomairport är en liten flygplats som ligger cirka en mil söder om Tierp och är en fallskärmsklubb. I sommras startade dom inspelningen och under en hel dag filmade dom flygande textiler som flög ur ett flygplan. Nu har iaf reklamen släppts och jag måste säga själv att den blev helt okej...
(källa: Mig själv, Youtube)
(Bild: Youtube-klipp)

Lindsay Lohan får kanske kortare straff

Allas egna skandaldrottning kan få kortare straff, vilket stjärnan är lycklig över. Nu har hon enligt TMZ (och Expressen) skickats på rehabilitering för sina problem igen som straff efter att hon dissade förra rehabiliteringstiden. Den tidigare rehabiliteringen som hon var tvungen att gå på var efter att hon hade tagits för rattfylleri. På allt detta skulle hon få 90 dagars fängelse straff men straffet kortades ner. Idag, Onsdag ska domaren Elden Fox besluta Lohans fall och det sägs även att hennes advokat har haft ett möte med domaren. TMZ:s källor på peckar även att hon troligtvis kommer att få släppas denna vecka och då avkänna ett kortare straff på rehabiliteringskliniken.
(Källa: Expressen (och MTZ))
(Bild: Google)

Party-Party...nej det är Fångarna på Fortet...?

TV4 fyllde 20 år nyligen och detta är något som kanalen hyllar stort. Bl a så har kanalen spelat in nya avsnitt av gamla serier, som t ex "Time Out" och "Fångarna på Fortet". På många födelsedagar brukar många festa och detta är något som inte deltagaran till "Fångarna på Fortet" har missat. Redan innan programmet hade nästan alla druckit sig så berusade att en del var nära att spy när de åkte ut i båtarna till "Fort Boyard" där de skulle spela in.
Tora Hekscher, som är en av många producenter för TV4 berättar för Expressen att dom visste om dom vilda festerna och att vid flera tillfällen försökte dom att stoppa partyt.
Så sart får vi väll se några deltagare som ligger och spyr inne i "Skattkammaren" bland alla tigrar.
(Källa: Expressen.se)
(Bild: Google.se)

STS Alpresor

I vintras åkte jag och min familj till alplerna med STS Alpresor och en dag när vi åkte så var det en fotograf med och fotograferade oss. Nu så kom årets katalog och vi är med! Riktigt kul att få vara med (syns kanske inte att det är just jag, men kul ändå). Har tyvärr ingen kamera just nu, så jag kan inte ta bilder på det nu men jag kanske lägger upp dom senare.

Nu kör vi igen!

Nu har både jag och bloggen haft uppehåll ett bra tag, men nu är det dags igen!

RSS 2.0