Pojkvännen blir plåtad...

Tja,

Rihannas nya kille Matt Kemp (som jag skrev om lite längre ner) ska nu ställa upp att bli plåtad i ett nummer av det amerikanska herrmodemagasinet GQ. Så det är väl bara att vänta och se hur bilderna blir...


(Källa: www.TheVoice.se)
(Bild: www.Google.se)

Äntligen...

Tja,

Äntligen finns det något man kan skriva om, det var en vecka sen sist men nu har det dykt upp en liten grej. I veckan läste jag på lite bloggar och det verkar som om Katrin Zytomierska muckar med Kissie, men jag tyckte det inte var så viktigt så jag struntade att skriva om det eftersom de bråkor väldigt ofta.

Det jag har att berätta är att Lady Gaga med Bad Romace slog den video som låg etta på Youtube i mest sedda videoklipp, hennes video hade hela 184 000 000 tittar! Frågan är då vilket videoklipp det är som låg etta innan?
Ettan som mest seda videoklipp är Charle bit my finger med 180 000 000 tittar!

Det känns lite konstigt att två små pojkar har haft mest tittar på Youtube medan andra stora stjärnor knappt har kommit ikapp och inte först nu, så har Lady Gaga lyckats tack vare sin låt  Bad Romance.

(Källa:www.TheVoice.se
www.YouTube.se)


Paris Hilton har gjort slut med sin pojkvän och nu är stjärnan singel.
För mer information, besök Thevoice (länk finns här på sidan).

(Källa: www.TheVoice.se)
(Bild:www.Google.se)

Lite goa celebrity nyheter

Tja,

Som en del vet, så har ju den kände artisten Rihanna varit tillsammans med en del killar under åren och nu har hon gått ut offentlit och berättat att hon är tillsammans med Matt Kemp. Så det är väl bara att gratta det lyckliga paret... 

                                
(Källa: The Voice) 
(Bild: Google)


Är kriget över, eller är det bara just nu?

Bloggvärlden har exploderat och det har ju hänt att en del bloggar har exploderats mellan varandra som t ex Kissies och Katrins bloggar. Blondinbella, Katrin och Kissie får ju och kommer forsätta att få saker av olika företag för att företagen vill få in sin reklam på deras sidor. Men nu har skatteverket börjat att lägga näsan i blöt. Efter att e24 påstår att skatteverket kommer att hålla koll på de stora bloggerskorna, så verkar det som om de håller med om en sak och det är att de inte ber om sakerna de får för deras bloggar utan företagen skickar det till dom. Och ja det är väl klart att de skickar saker de vill ju ha sin reklam på era sidor! De tre bloggarna har tusentals läsare varje dag och då kan man väl förstå att företagen vill göra reklam på deras sidor och efterom det är många ungdomar som läser bloggarna så når ju företagen ut till dom lättast via deras bloggar. Så det återstår att se om de stora bloggarna kommer att få deklarera för allt de får från olika företag eller om de slipper det. Men som det verkar nu som så verkar de inte vilja deklarera frö sina gratisgrejer. Men man får väl se om man ser Blondinbella, Kissie eller Katrin avritade ifrån en domstol, men man får väl hoppas att de slipper det. 

(Källa: Aftonbladet, Kissie, Blondinbella, Katrin Zytomierska)

10 April, dagen då flest svenskar fyller år...


                  

UNT skriver följande idag i en liten notis: " 25 069 svenskar fyller år idag, lördag. Det gör 10 april till den dag på året som flest personer i Sverige har sin födelsedag"
Så det är väl bara att gratta och bocka då, (jag fyller själv år idag).


Katrin fortsätter att kriga...

Tja,

Som de flesta vet så har ju Katrin Zytomierska "bloggkrigat" med Kissie ett bra tag nu och nu när det har lugnat ner sig så hamnar hon i trubbel med Irene Sokolow som skriver för e24.se. Katrin uttalade sig i Vakna med The Voice under veckan och hon förklarade att Irene Sokolow har suttit och klippt ihop olika delar ur Katrins blogg och sedan satt ihop olika texter till en konstig text. Men eftersom Katrin blev så sur på e24.se så skriver hon till Irene Sokolow att hon är "ett jävla popcorn" och hon har även klistrat in Irenes huvud på en råttas kropp och nu stämmer Irene Sokolow Katrin för detta... forsättning följer.

Om du vill läsa mer om Katrins inlägg kan du gå in på hennes blogg (finns här på sidan).

RSS 2.0