Paris Hilton kan få 4års fängelse

Natten från Fredag till Lördag stoppade polisen en misstänkt bil i Las Vegas då de misstänkte att personerna i bilen rökte marijuana. Det var två personer i bilen och en av dom var 29 åriga Paris Hilton. Det var när stjärnan skulle ta upp sitt läppglans ur en väska som polisen såg en misstänkt påse. Påsen som låg i väskan innehöll 0.8 gram kokain. Paris Hilton förnekar att det var hennes påse med kokain och även att väskan inte var hennes. Men hon sa även att några saker i väskan var hennes. Nu riskerar hon att få ett till fyra års fängelse för innehav av kokain.
Radaronline.com och Expressen menar på att lagarna i Las Vegas är betydligt strängare där än i Los Angeles och att det kommer bli svårt för henne att slippa undan detta. Som "salt i såren" har även Paris fått en riktig hårding till domare, det är David Roger som ska besluta fallet. Han har sen tidigare även satt OJ Simpson i fängelse för rån.
Han menar på att olika stjärnor och kändisar inte ska kunna komma dit och tro att dom ska slippa undan olika brott. Så det kommer bli väldigt svårt för Paris Hilton att komma undan detta, säger en källa till Radaronline.com (och Expressen).
(Källa: Expressen.se och Radaronline.com)
(Bild: Google.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0